Nový LED panel značky Gavita

25.04.2020

Gavita vstupuje na pole LED svítidel a má nabito ostré!

V Gavitě vyvíjíme zařízení tak aby dosahovala nejvyšších standartů, výkonu, kvality a návratnosti investice. Trh s LED svítidly dospěl. Nyní když cenově dostupná řešení s vysokou účinností 2.6 μmol s-1 na watt a výš, jsou dostupná; Gavita vstupuje na trh s LED. Gavita PRO 1700e LED ML je designovaná k jednoduchosti použití a efektivitě. Instalace lze provést tzv. out of the box, čímž redukujeme náklady na instalaci. Postaveno na základě high-end Philips řadičů, použité pouze nejkvalitnější Samsung a Osram čipy, z celého zařízení dýchá funkcionalita a robustnost. Nízká váha a externí rozhraní činí toto zařízení vhodné pro "multi-layer" pěstování.

Různé systémy pro zavěšení, součástí balení to nejjednodušší v podobě jednoho páru Sun Grips.

 

Výstup a účinnost

S maximálním výstupem 1700 μmol je Gavita Pro 1700e LED ML typickým osvětlením pro kvetoucí rostliny.

Průměrná hodnota PAR se pohybuje na 1000 μmol. Pro použití na růst či kombinované použití je zde možnost připojení ke Gavita EL1/EL2/EL1F/EL2F řídícím jednotkám a regulace až na 50% bez ztráty účinnosti. Vysoká účinnost 2.6 μmol na watt dovoluje redukci chladících požadavků (HVAC) až o 30-40% v porovnání s tradičními HPS/MH svítidly.

Velmi vysoká účinnost a konfigurace používající vysoké množství LED čipů redukuje teplotu čipů a tím prodlužuje výstup, účinnost i životnost.

 

Spektrum

Naše kombinace bílých a červených LED čipů dosahuje vysokého poměru modrého světla. Modré světlo udržuje Vaše rostliny kompaktní a silné a pomáhá ideální morfogenezy- přírodnímu tvaru rostlin- stonků, listů i stavbě květů a plodů a tím pomáhá k lepšímu příjmu světelné energie.

Udržuje fotosyntetické systémy rostlin plně optimalizované pro co nejvyšší fotosyntetický potenciál a může napomáhat zkrácení období květu. Modré světlo zároveň stimuluje plné otevření stomat na listech a tím kvalitnější a rychlejší fotosyntézu. Rozmístění červených LED čipů napříč zařízením garantuje rovnoměrné pokrytí a "namíchání" spektra na celé ploše.

 

Plné spektrum razantně zvyšuje kvalitu úrody. Externí ovládání Gavita Pro 1700e LED ML je kompatibilní s celou řadou Gavita Master controller.

Je vybavená externím e-series adaptérem do které se kontroler připojuje (prodejné samostatně). Za pomocí Gavita opakovače je možno nainstalovat až 500 zařízení na jeden konektor, kdy se jednoduše zařízení propojují do řetězu za sebe. Zařízení je universální pro 120-277 volt systémy. V závislosti na voltáži dodáváme zařízení s odpovídající kabeláží. Kabely jsou připojeny do e-series adaptéru a do zařízení industriálním Wieland konektorem.

 

  • Vysoká účinnost 2.6 umol na s-1 na watt
  • Vysoká efektivita přeměny elektrické energie na světlo
  • 645 W příkon, může nahradit 1000 W HPS
  • Možnost regulace od 50% do 100% při použití Gavita E-Series LED Adapter a Gavita EL Master Controller
  • Špičkové Osram a Samsung LED čipy, Philips Advance řadiče
  • Plné spektrum, perfektní pro květ i růst
  • Doporučená vzádelnost od vrcholů rostlin : 60-90 cm
  • Ideální pokrytí při květu: 120x120 až 150x150 cm
  • Ideální pokrytí při růstu: 180x180 až 210x210 cm
  • Snižuje požadavky na výměnu vzduchu (o 30 až 40%)
  • 112cm x 111cm x 5.8cm